Gå til innholdet

Alfa Laval & SKF på 3 min

Industrianalytiker Anders Roslund kommenterar Alfa Lavals & SKFs Q4-rapporter.

Verkstedsindustrien er stor i vårt naboland Sverige. De børsnoterte selskapene i sektoren er svært internasjonalt rettet, og følsomme for utvikling i konjunkturer. Mange har også betydelig virksomhet i Norge, og/eller innen virksomhet som også er viktig for norske investorer (f.eks. scrubbere til skip).

Pareto har bred dekning på selskapene i sektoren, og du finner både sektor- og selskapsanalyser på vår kundeweb. I denne video hører du verdkstedsanalytiker Andreas Roslund og aksjemegler Pavas Mehra kommentere Alfa Laval og SKF's nylige 4Q rapporter. 

Relevante analyser:

Har du ikke tilgang til våre analyser? Les mer om vårt analysetilbud her.

Attraktivt nykundetilbud

Pareto er det naturlige valget for deg som er over snittet interessert i aksjer og investeringer, og vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00- (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.