Gå til innholdet

Markedsinnsikt 06.01.2020

2019 var et godt år i aksjemarkedet, men var det egentlig uvanlig godt? Vi på dette i en større sammenheng, før vi kommenterer markedet i et mer kortsiktig perspektiv.

2019 var et godt år på de fleste av verdens børser, men startpunktet for året kom etter en betydelig sell-off som kuliminerte under julen 2018. I denne video ser vi på litt lengre avkastningshistorikk, og kommenterer hvorvidt denne er uvanlig i et historisk perspektiv. Det blir deretter en kommentar av den helt kortsikige situasjonen nå.

Andre aktuelle temaer fra denne video:

Paretoporteføljen hadde et svært godt 2019. Her er de utvalgte aksjene for januar.
Paretos nykundetilbud - Handle til NOK 19,- og prøv WebTrader i 3 måneder.

Vi retter også en oppfordring til alle som har registrert seg hos oss det siste året, men ikke aktivert kontoen sin (satt inn penger, aksjer eller fond). Det er først når kontoen er gjort aktiv at du kan nyttiggjøre deg vårt fulle tjenestespekter. Dette inkluderer i dag strømmende sanntidskurser, og tilgang til våre analyser. I løpet av 2020 vil vi trolig rulle ut andre tjenester og innhold for deg som er interessert i aksjer og investeringer som også vil kreve en aktiv konto for å kunne benyttes. Kom i gang i dag, og få mest ut av det nye året.


Attraktivt nykundetilbud

Har du vurdert å bli kunde av Pareto? Vi er det naturlige valget for deg som er over snittet interessert i aksjer og investeringer, og har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. I tillegg til lav kurtasje får du en kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen (og video) er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

The next six months for equity markets with Longview Economics

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.