Gå til innholdet

Markedsinnsikt 13.12.2019

Gjennomgang av gjeldende trendbilde, og en introduksjon til kvantitativ analyse.

Vi ser på trendbildet i enkelte ledende aksjeindekser før vi denne uke gir en introduksjon til det som kalles Kvatntitativ Analyse, og hvordan det kan helpe deg til å manøvrere i markedet. (Videoen ble spilt inn ved slutte av børsdagen 12.12.19.)

Aktuelle artikler i det siste:
Gartmans tradingregler - Råd å lytte til
Paretoporteføljen - Våre utvalgte aksjer for desember

Pareto har et godt tilbud til alle som er interessert i aksjer og investeringer, men er spesielt godt tilrettelagt for deg som vil drive avansert aksjehandel. Se gjerne hva vi har å tilby, og vi oppfordrer deg til å ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi har spesielt gode betingelser for deg som handler mye, eller har en større portefølje i markedet.

Bilde: Gerd Altmann, Pixabay


Attraktivt nykundetilbud

Har du vurdert å bli kunde av Pareto? Vi er det naturlige valget for deg som er over snittet interessert i aksjer og investeringer, og har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. I tillegg til lav kurtasje får du en kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Du kan opprette eller flytte både Aksjesparekonto og vanlig handelskonto til Pareto. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.