Gå til innholdet

Svenske selskaper i Renewable Energy & Clean Tech

Se intervju med CEO i PowerCell, Climeon, Azelio, Minesto og Exeger på vår Renewable Energy & Clean Tech Conference 2019 som ble holdt 3. oktober 2019 i Stockholm.

PowerCell - VD intervju

PowerCell har røtter tilbake på 1990-tallet, og var tidligere en del av Volvo. Selskapet er i dag en leder innen brenselsceller for bruk av Hydrogen som drivstoff og i energiproduksjon, og har blant annet et samarbeid med NEL Hydrogen på dette området. Aksjen er notert i Stockholm under tickeren PCELL. Vi møtte selskapet på Pareto Securities' Renewable Energy & Clean-Tech Conference i Stockholm 3. oktober 2019. Se vårt intervju med VD Per Wassén her:

Climeon - VD intervju

Climeon markedsfører seg som verdenslederen innen å konvertere "lav temperatur" varmtvann til ren elektrisitet. Både geotermisk energi og spillvann fra industri kan benyttes inn i selskapets systemer, noe som åpner en rekke markedsmuligheter. Climeon er notert på Stockholmsbörsen under ticker CLIME B. Se intervju med selskapets CEO Thomas Öström her:

Azelio - VD Intervju

En stor utfordring knyttet til den kraftige veksten innen fornybar energi fra kilder som vind og sol er behovet for utjevning mellom produksjon og forbruk. Azelio leverer teknologi for lagring av energi i kortere eller mellomlange perioder, og dermed en løsning på dette problemet. Selskapets systemer kan benyttes både på nye og eksisterende installasjoner, og aksjen er notert i Stockholm under tickeren AZELIO. Se intervju med CEO Jonas Eklind i selskapet her: 

Minesto - VD Intervju

Minesto leverer en løsning for å utvinne energi fra undervanns havstrømmer, inkludert sakteflytende tidevannstrømmer også på dypt vann. Selskapet er notert på børsen i Stockholm under ticker MINEST. Vi møtte CEO Martin Eklund, og fikk en innføring i selskapet her:

Exeger - VD Intervju

Exeger er ikke børsnotert, men handles i det unoterte markedet. Selskapet leverer innovative løsninger basert på samme prinsipper som fotosyntesen. Se vårt intervju med VD Fili Giovanni her:

Foruten disse svenske selskapene intervjuet vi representanter for Scanship, NEL Hydrogen og Scatec Solar som også deltok på konferansen. Disse har vi publisert i egne innlegg som du når ved å klikke på selskapsnavnene. Du kan også se alle våre videoer, og få med deg fremtidige gjennom å abonnere på vår Youtube-kanal.  

Selve presentasjonene (slides) fra disse og de andre selskapene som holdt innlegg på konferansen finner du på vår kundeweb her


Spesialtilbud til nye kunder 

Opprett en aktiv konto, og handle til minimumskurtasje NOK 19,- 0,03% på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får nye kunder kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader (for PC og mobil), og tilgang til vår analyse i samme periode. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Toppbilde fra Pixabay.

3 siste fra Pareto:

pcell

Clime b

azelio

minest

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.