Gå til innholdet

Markedsinnsikt 12.06.2019

Oppsummering av inntrykk fra Investordagen 2019, og kommentar av øvrige trender og temaer i dagens marked.

I Markedsinnsikt denne uke oppsummeres inntrykkene fra Investordagen 2019 i regi av hegnar.no og Finansavisen. Dessuten snakker vi som vanlig om trender og tendenser i dagens marked. Blant annet ser vi på renter/finansieringskost som har falt mye, og om nærvøsitet i markedet før sommeren.

Her er ukens episode som Podcast lydklipp: 

Denne sendingen slippes nå både som video og podcast-fil. Du kan følge våre videoer gjennom å abonnere på Paretos Youtube-kanal, eller ved å følge oss på Twitter og Facebook. Denne og tidligere episoder av Paretopodden kan også høres på Soundcloud, eller i Podcast-appen på iTunes.

Ønsker du mer informasjon om vårt tilbud innen handel av aksjer og fond finner du det her. Har du en belånt portefølje av aksjer og/eller fond bør du sjekke ut våre gode betingelser for Aksjekreditt og øvrig belåningPS: Hos oss kan du også låne ut dine langsiktige aksjeposter, og dermed ha mulighet for ekstra inntekt på disse.

Husk 19-ut-19 kurtasjetilbudet 

OBS! Forlengelse: Frem til første JULI 2019 har vi et meget godt spesialtilbud til nye kunder. Registrer deg og bli aktiv kunde (flytt over kapital, aksjer og fond), og du vil få handle til minimumskurtasje NOK 19,- ut hele 2019. I tillegg byr vi på 3 måneders kostnadsfri test av handelsapplikasjonen WebTrader, og du vil få tilgang til vår analyse. Les mer og registrer deg på vår kampanjeside.

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Toppbildet er fra Lofoten, og er tatt fra Pixabay. Takk for lånet.

Kunder kan samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart ved publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

<!--@AltTekst-->

NEL Hydrogen på Clean-Tech konferansen 2019

Se intervju med Bjørn Simonsen fra NEL på Paretos Renewable Energy & Clean-Tech konferanse 2019.

Pareto TV
07-10-2019 av Karl O. Strøm intervjuer Bjørn Simonsen, VP Investor Relations & Corporate Communications i NEL Hydrogen

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.