Gå til innholdet

Scanship - Lønnsom miljøteknologi

Selskapet har en ledende posisjon i flere forretningsområder der det ventes sterk og lønnsom vekst fremover.

Du finner mer informasjon om Scanship på selskapets hjemmeside her, og i selskapets  rapport for 2H 2018. Pareto har i øyeblikket ikke aktiv analysedekning av Scanship.

Våre analytikere følger en rekke selskaper i hovedsak notert på børser i Norge, Sverige, Tyskland, England og USA. Mer info om hvilke analyser du kan få fra Pareto finner du her.

PS: Vi har nå et spesialtilbud til nye kunder. Registrer deg og aktiver kontoen før 01.05.2019, og handle for kun NOK 19,- i minimumskurtasje ut hele 2019! Mer om tilbudet her:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

The next six months for equity markets with Longview Economics

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.