Gå til innholdet

Markedskommentar 23.01.2019

Bear market rally, eller springbrett for videre oppgang?

(Vi beklager noe usynkront lyd og bilde på deler av denne videoen. Studioet skal i nær fremtid oppgraderes slik at dette unngås fremover, og vårt mål er å kunne levere mer, raskere og bedre video).

De siste uker har gitt bratt og forholdsvis bred oppgang i markedet, etter den svake perioden vi så på slutten av 2018. Er dette bare et Bear market rally (motreaksjon i nedtrend), eller er faren over og vi står på trygg grunn for ny oppgang. Fasit har vi ikke, men vi ser i denne ukes video på det tekniske bildet i flere indekser, og omtaler noen strategiske og taktiske grep man kan ta som investor.

Det nevnes forøvrig at presentasjonene fra forrige ukes Power & Renewable Energy Seminar ligger ute på vår kundeweb. De finner du her

Vil du vite mer om vår kundepakke Pareto Trader, og betingelser spesielt rettet mot deg som handler mye i aksjer finner du det på denne siden. Handler du ikke fullt så aktivt, men har en større portefølje bør du ta en kikk på betingelsene tilgjengelig i klassen Pareto Investor. Våre øvrige priser og betingelser finner du her. Ønsker du å flytte til Pareto kan vi hjelpe deg med det, inkludert flytt av belånte porteføljer. Kontakt online-desken på 24 13 39 39 eller send e-post.

For løpende kommentarer gjennom uken kan Pareto Securities følges på Twitter her, og Karl O. Strøm her

Våre analytikere produserer en rekke selskaps- og sektor oppdateringer hver dag, i hovedsak på selskaper notert på børser i Norge, Sverige, Tyskland, England og USA. Mer info om hvilke analyser du kan få fra Pareto finner du her.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.