Gå til innholdet

Markedskommentar 07.12.2018

Vi ser på OSEBX, OMXS30, DAX, S&P 500, NDX og Oljepris.

På grunn av noen problemer med lyden har intro og outro blitt klippet bort fra denne videoen, så det ble en ren chart-gjennomgang. Introen var i hovedsak en oppfordring til å ta en kikke på de nye analysene av tyske selskaper som er publisert på vår web denne uke. Les mer om dette her.

 

Handel i utlandet kan gi et nyttig tilskudd til din portefølje. Les mer om dette her.

Våre analytikere produserer en rekke selskaps- og sektor oppdateringer hver dag. Mer info om hvilke analyser du kan få fra Pareto finner du her.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.