Gå til innholdet

Paretopodden ep.29 Svanen

Hva betyr å investere bærekraftig? Vi har møtt Per Sandell fra Nordisk Miljømerking, og Stefan Ericson som forvalter et Svanemerket kredittfond.

Du kan også høre denne podcast på SoundCloud her, eller søke de opp og abonnere i iTunes podcast app under "Paretopodden".

Pressemeldingen fra Pareto Asset Management angående Norges første svanemerkede kredittfond finner du her.  

Mer om svanemerkets krav til fond finner du her.

Se også gjerne intervju med Stefan Ericson som forvalter Pareto Global Corporate Bond (innspilt 15.06.2018) her: 

Fondet Pareto Global Corporate Bond kan kjøpes i vårt fondssenter.

I fondssenteret kan du handle mer enn 300 fond i alle kategorier, og vi har sortert de i grupper for lettere å finne frem og sammenligne. For øyeblikket har vi 28 fond i gruppen ESG, inkludert Paretofondet. 

Per Sandell fra Nordisk Miljømerking, Svanen, og Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities
Per Sandell fra Nordisk Miljømerking, Svanen, og Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

The next six months for equity markets with Longview Economics

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.