Gå til innholdet

Nytt fond fra Alfred Berg

Det kjente fondet Alfred Berg Gambak får nå en nordisk variant. Se intervju med forvalter her.

Det nye fondet Alfred Berg Nordic Gambak skal være et aktivt forvaltet aksjefond basert på den samme metodikken som suksessfondet Alfred Berg Gambak. Forvaltningsteamet bak det norske Gambak-fondet vil også delta i forvaltning av Nordic Gambak, men som frontmann har de fått inn Kristian Tunaal. Kristian har 20 års erfaring fra finansbransjen, og har i mange år vært kjent som aksjestrateg i DNB, med blant annet ansvar for bankens ukesportefølje av aksjer. Se intervju med Tunaal over. Han forklarer her hvorfor norden er et godt sted å investere, og gir et innblikk i fondets investeringsstrategi.

Slik tegner du andeler

Fondet blir tilgjengelig for elektronisk handel i vårt fondssenter i løpet av uken etter oppstartsdato, som er satt til 01.11.2018. Da vil du også finne KIID-dokumetnter og øvrig info på handelssiden. Ønsker du å tegne andeler i fondet før dette, og dermed være med fra start, så ta kontakt med megler for manuell håndtering av ordre.

Minimumstegning i Alfred Berg Nordic Gambak er 10.000, noe som er satt som minimum i de fleste fond i vårt fondssenter. Årlig forvaltningskostnad oppgis til 2%. 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.