Gå til innholdet

Bullish på tørrbulk i ny sektorrapport

Nye datapunkter underbygger et bullish scenario for tørrlastaksjene. Ny sektorrapport ute i dag. Se video.

Vi har publisert en ny sektorrapport på tørrbulk i dag, som kan leses på vår kundeweb her. Analysesjef og shippinganalytiker Eirik Haavaldsen har vært med i studio for å gå igjennom hovedpunktene i analysen, samt vise hvilke aksjer som er våre favoritter i sektoren nå. Se video på vår kundeweb her

Alle aktive kunder (dvs kunder som har aksjer/fond stående hos oss, og som handler med oss) får full tilgang til våre analyser. Les mer om vårt analyseprodukt her.

Pareto har handels- og informasjonsløsninger spesielt tilpasset deg som er over snittet interessert i aksjer og investeringer. Se mer om våre løsninger her.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

gogl

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.