Gå til innholdet

Funcom selskapspresentasjon

Spillselskapet Funcom har vist en spennende utvikling, og er kursmessig en av børsvinnerne på Oslo Børs siste år. Finansdirektør Stian Drageset gir oss her en innføring i selskapet.

Pareto Securities har for øyeblikket ikke aktiv fundamental analysedekning av Funcom, men dekker et bredt utvalg av de andre nordiske børsnoterte spillselskapene. Aktive kunder kan fritt lese analyser av disse på vår kundeweb, og også motta den ukentlige sektoroppdateringen iGaming Weekly. 

Pareto Securities tilbyr nå en komplett handelsløsning til deg som handler aksjer og fond på nettet. Se mer om våre tjenester her, og ta gjerne en prat med våre online meglere. 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

funcom

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.