Gå til innholdet

Markedskommentar 16. mai

Vi snakker om fundamental analyse og risikokontroll før vi ser på en del tendenser i markedet i denne ukes video.

 

Relevante innlegg nevnt i denne video:

For løpende kommentarer og nytt stoff gjennom uken, følg gjerne Paretosec og Karl Oscar på Twitter, og Pareto Securities på Facebook. Der svarer vi også på spørsmål, om vi kan.

Har du forresten fått med deg våre podcaster?

Bildet er fra Vietnam, ett av landene som inngår i gruppen "Frontier markets" nevnt i denne kommentar.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.