Gå til innholdet

Påskeuro i markedet

Stigende renter og tiltagende handelskrig fører til uro i markedet. Hvordan agere i forhold til dette? Se ukens markedskommentar her.

 

Programmet jeg bruker til å analysere markedet i disse innslagene er vårt topp handelsprodukt Infront Active Trader (bare at jeg har valgt lys bakgrunn i stedet for standard svart). Produktet er spesielt aktuelt for deg som handler ofte i markedet, eller har en større portefølje og ønsker mer avanserte verktøy. Les mer, og test gratis her. Se også mer om våre spesialklasser Pareto Trader og Pareto Investor.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart ved publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.