Gå til innholdet

Høyere oljepris etter OPEC-kutt

OPEC og Russlands beslutning om å begrense oljeproduksjonen er den viktigste nyhet i oljemarkedet siden OPEC "åpnet kranene" i 2014. Oljeanalytiker Trond Omdal går her igjennom effektene av produksjonskuttet på oljeprisen, og store produsenter som Statoil.

Denne uke ble OPEC enige om produksjonskutt, og fikk også med seg Russland på dette. Vår oljeanalytiker Trond Omdal går her igjennom effektene av dette. For ytterligere detaljer, og oppdateringer på oljemarkedet anbefales å følge vår "Energy daily" rapport som er tilgjengelig for alle aktive kunder. Du finner denne og øvrige oljemarkedsrapporter under "analyse" på våre nettsider.

I videoen omtales også Statoil, som vi forventer kommer til å få en meget sterk fri kontantstrøm (etter investeringer) dersom vårt oljesyn slår til. Se siste Statoil-analyse her.

 

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkosttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Toppbilde: Kilde OPEC

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.