Gå til innholdet

Cloudberry / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Cloudberry Clean Energy om vindprosjektene og kraftmarkedet i Sverige, selskapets reise på Oslo Børs og veien videre.

Cloudberry Clean Energy og CEO Anders Lenborg presenterte på vår 23. årlige Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference.

- Vi har et fokus på Norden, og det har rett og slett vært så mye å gjøre at vi ikke har kommet lengre enn Norge og Sverige, sier Lenborg.

Selskapet ble notert på Euronext Growth, tidligere Merkur Market, i april i fjor.  

- Dagen vi besøkte Oslo Børs slutten i mars falt børsen med 12 prosent. Da ble vi selvfølgelig litt redde, men ble notert 2. april og fikk en veldig god mottagelse. Det har vært en fin plattform for oss, vi har hatt mye investorkontakt og hentet kapital gjennom 2020, sier Lenborg.

Se hele intervjuet på vår Youtube-kanal eller Vimeo-side.

Opptak av Cloudberrys presentasjon på Power & Renewable Energy Conference og konferansen som helhet ligger tilgjengelig på våre nettsider frem til 20. februar for våre kunder.

I forkant av konferansen snakket våre fornybaranalytikere Bård Rosef og Gard Aarvik om sektoren og enkeltselskaper som Nel, HydrogenPro og Cloudberry i Paretopodden. Podcasten kan du lytte til på SoundcloudSpotify og Apple Podcasts.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.