Gå til innholdet

Kjøp to av tre i Biometri

Vi tror på sterk markedsvekst innen biometri i tiden fremover. Se vår sektorrapport her.

Fingerprint Cards AB er i særklasse det største selskap innen biometri-sektoren i Norden, og har på enkelte dager vært den mest handlede aksje på Stockholm-børsern. På Oslo Børs finner vi de mindre aktørene NEXT Biometrics og IDEX.

Pareto starter i dag analysedekning av hele sektoren med en omfattende (70 sider) sektorrapport. Les hele rapporten og se våre anbefalinger her

Toppbildet er fra Pixabay.

3 siste fra Pareto:

NEXT

IDEX

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.