Gå til innholdet

XXL - Ny analyse fra Pareto

Pareto har startet analysedekning av XXL med en kjøpsanbefaling. Analytiker Jon D. Gjertsen tar oss gjennom hovedpunktene i analysen.

XXL er et kjent navn for alle som handler sportsutstyr, og selskapet har vokst sterkt de siste år. Etter ekspansjon i Norge har XXL nå gått inn i Sverige og Finland, og har ambisiøse planer for videre vekst. Men er aksjen en god investering?

Pareto startet denne uke analysedekning av XXL med en kjøpsanbefaling. Analytiker Jon D. Gjertsen tar oss her gjennom hovedpunktene i sin analyse, og vi ser både på risikofaktorer og muligheter for ytterligere oppside.

Her er den fulle analyse av XXL - A Winning Formula 

Toppbildet har vi lånt fra XXL's presentasjon av 4Q-tallene.

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.