Gå til innholdet

Vow / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Vow og selskapets CEO Henrik Badin var blant de 50 presenterende selskapene på vår 23. Power & Renewable Energy Conference.

Etter presentasjonen møtte Badin Pareto TV og fortalte om Vows vei mot landbasert biokarbonproduksjon, eksponeringen mot cruiseindustrien og fabrikkplanene på Follum.

- Vi viste i tredje kvartalstallene at vi hadde en sterk vekst. Vi leverte de beste marginene noensinne, som skyldes at vi leverer på en langsiktig leveringsplan på cruise. Men vi får en hit på ettermarked. Også går vi inn i nye markeder, og da satser vi. Det koster, men med de utfordringenen leverer vi tosifrede EBITDA-tall, så vi er fornøyde av det vi får til i denne perioden, sier Badin til Pareto TV.

Selskapet er i gang med å sette opp en fabrikk for landbasert biokarbonproduksjon på Follum i Ringerike. 

- Vi etablerte Vow Industries og nå utreder vi planene for å bygge fabrikk på Follum. Det er fast-track, og vi skal gjøre det fort, sier Badin.

Se hele intervjuet på vår Youtube-kanal eller Vimeo-side.

Opptak av Badins presentasjon på Power & Renewable Energy Conference og konferansen som helhet ligger tilgjengelig på våre nettsider frem til 20. februar for våre kunder.

I forkant av konferansen snakket våre fornybaranalytikere Bård Rosef og Gard Aarvik om sektoren og enkeltselskaper som Nel, HydrogenPro og Cloudberry i Paretopodden. Podcasten kan du lytte til på SoundcloudSpotify og Apple Podcasts.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.