Gå til innholdet

USA-notert shipping: Våre analytikere om tank, LNGC, bilfrakt, VLGC og tørrbulk | Paretopodden

Hør våre shippinganalytikere Eirik Haavaldsen og August Klemp dra gjennom de USA-noterte shippingaksjene vi dekker og diskutere ulike undersegmenter sammen med aksjemegler Sebastian Baartvedt.

Vi lanserte nylig handel i over 3000 amerikanske aksjer og ETF-er til alle kunder i vår stadig voksende handels- og analyseplattform. I tillegg til unik tilgang til før- og etterbørshandel, gunstige valutaløsninger og avanserte aksjehandelsløsninger, dekker våre analytikere også en rekke USA-noterte aksjer, særlig innen shipping.

Lytt til episoden med våre shippinganalytikere via SpotifyApple Podcasts eller Acast:

Les mer om:

- Handel i før- og etterbørshandelen på Wall Street

- Våre løsninger for valutaveksling og det store sparepotensialet

- Hvordan konvertere aksjer mellom Oslo Børs og USA

- Lanseringen av USA-handel

En annen sektor vi følger tett i USA er rigg og oljeservice. Oljeserviceanalytikerne Bård Rosef og Ole Martin Rødland var i starten av mai på offshorekonferansen OTC i oljemetropolen Houston, og oppsummerte etter konferansen hvilke inntrykk som sitter igjen:

USA-noterte aksjer vi dekker:

AKSJE HANDLE
COOL COMPANY KJØP/SELG
DHT KJØP/SELG
DIAMOND OFFSHORE KJØP/SELG
DORIAN LPG KJØP/SELG
EQUINOR KJØP/SELG
EURONAV KJØP/SELG
FLEX LNG KJØP/SELG
FREYR KJØP/SELG
FRONTLINE KJØP/SELG
GOLAR LNG KJØP/SELG
GOLDEN OCEAN KJØP/SELG
INTERNATIONAL SEAWAYS KJØP/SELG
NOBLE CORP. KJØP/SELG
SCORPIO TANKERS KJØP/SELG
SEADRILL LIMITED KJØP/SELG
SFL CORP. KJØP/SELG
STAR BULK CARRIERS CORP. KJØP/SELG
TEEKAY TANKERS KJØP/SELG
TORM KJØP/SELG
TRANSOCEAN KJØP/SELG
VALARIS KJØP/SELG

Opplev fordelen av å trade hos en investeringsbank

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene en ledende nordisk investeringsbank gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev