Gå til innholdet

Stor interesse for sjømatsektoren

Inntrykk fra North Atlantic Seafood Forum, litt om Teknisk Analyse, og noen tanker om situasjonen i markedet.

 

  • For mer om vårt syn på laksesektoren, se denne video (publisert tidligere denne uke, forut for NASF 2018). Vi kommer tilbake med mer.
  • Artikkel om Teknisk Analyse fra Dagsavisen denne uke.
  • Verktøyet jeg bruker til å vise aksjekurser og informasjon er Infront Active Trader, og du kan teste det gratis hos oss. 
  • Har du større posisjoner i fond eller aksjer? Sjekk vår nye kurtasjeklasse Pareto Investor.
  • Handler du daglig i aksjer? Sjekk kurtasjeklassen Pareto Trader.
  • Mer stoff om fond- og aksjehandel finner du i vårt Kunnskapssenter, og er du nysgjerrig på trading er du velkommen til Traders Corner.

 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart ved publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.