Gå til innholdet

Sparebanken Sør: Konkurransebildet, bærekraft og langsiktig strategi

Gode kunderelasjoner er nøkkelordet i Sørlandets ledende sparebanks plan for å vokse videre.

Sparebanken Sør er blant de ni ledende norske sparebankene som presenterer på sparebankseminaret vårt torsdag 17. juni. Seminaret har en sterk årsutvikling i banksektoren og økende interesse for norske sparebanker som bakteppe, og er den første gangen vi arrangerer et eget seminar for norske sparebanker. Les mer om seminaret og påmelding.

I forkant av konferansen presenterer administrerende direktør Geir Bergskaug i Sparebanken Sør til Pareto TV.

- Vi er en bank med snart 200 års historie, spesielt knyttet til Agder og Telemark-området. Med kontorer strekker vi oss fra Jæren i vest til Sandefjord i øst, og med et tyngdepunkt i Agder og Telemark. Vi er også en finansiell gruppe med flere tilknyttede selskaper som eiendomsmegleren Sørmegleren, boligkredittselskapet vårt, og eierandeler i Frende Forsikring, Brage Finans, Norne Securities og Vipps, sier Bergskaug.

Kundetilfredsheten til banken har i mange år vært blant de beste i Norge og Norden, og står sentralt for veien videre.

- Det er en viktig forutsetning at vi lykkes i å tilpasse oss den sterke endringen i samfunnet rundt oss og den raske endringen i kundeatferd. For oss er det viktig å ta med oss misjonen vår, som er å skape bærekraftig vekst og utvikling i landsdelen vi er en viktig del av, sammen med visjonen vår, sier Bergskaug.

- Visjonen vår dreier seg om å være fremtidens relasjonsbank, der vi både beholder den sterke kunderelasjonen vi har hatt gjennom de tradisjonelle fysiske kontaktpunktene og klarer å bruke den relasjonen inn i en mye mer digitalisert fremtid der det å skape gode kundetilfredshet i alle flater blir en viktig utfordring, sier han.

I intervjuet snakker Bergskaug nærmere rundt vekststrategien, konkurransebildet på Sørlandet, samfunnsansvaret og hvordan de jobber med bærekraft.

Sparebankseminaret 17. juni er åpent for våre kunder og avholdes på engelsk. Meld deg på her.

Midt-Norges bankbastion SpareBank 1 SMN er en annen presenterende sparebank på seminaret. Banken jakter lojale kunder gjennom bred produktportefølje og blide investorer med vekst og utbytter. Fremover venter banken gode tider.

Også SpareBank 1 Østlandet er blant de presenterende bankene. Regionbanken på Østlandet utfordrer storbankene i hovedstaden og setter stabilitet høyt. 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.