Gå til innholdet

Smart Wires: "Nå handler det om oppskalering"

Smart Wires presenterer selskapet, teknologien og forklarer hvordan selskapet skal bidra til det grønne skriftet.

Strømnetteknologiselskapet Smart Wires ble notert på Nasdaq First North Growth Market i slutten av mai. Selskapet optimaliserer strømnett til å passe skiftet til en grønnere energimiks verden over.

Til Pareto TV forteller selskapets CEO Peter Wells om teknologien selskapet tilbyr og hvordan de skal ekspandere virksomheten.

- Det er et vekstmarked og det er strømnett over hele verden. Vi ser muligheter overalt, sier Wells i intervjuet. 

Vær oppmerksom på at Pareto Securities var manager for Smart Wires i den nylige børsnoteringen og Nasdaq First North Stockholm.

 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.