Gå til innholdet

Rise from the ashes: Solstad Offshore og vår oljeserviceanalytiker om markedet, selskapet og fremtidens muligheter i Paretopodden

CEO i Solstad Offshore, Lars Peder Solstad, har ledet selskapet gjennom den verste nedturen i supplyrederienes historie. I en verden på søken etter energi kan de igjen se flåten jobbe ute på havet. På energikonferansen vår snakket oljeserviceanalytiker Jørgen Opheim og aksjemegler Sebastian Baartvedt med Solstad-sjefen om utsiktene for offshore og Solstad.

Oljeservice er tilbake for fullt, og på vår 29. årlige energikonferanse 14. og 15. september presenterte en lang rekke selskaper innen supply, offshore og oljeservice til fulle saler. Vi tok en prat med Solstad Offshore om markedsbildet i Paretopodden.

Interessert i oljeservice? Våre aksjeanalytikere har analysedekning på en rekke oljeservice-aksjer, tilgjengelig i vår aksjehandels- og analyseplattform:

AKSJE TICKER HANDLE AKSJEN
AKSTOR AKAST KJØP/SELG
AKER SOLUTIONS AKSO KJØP/SELG
ARCHER ARCH KJØP/SELG
BW OFFSHORE BWO KJØP/SELG
SUBSEA 7 SUBC KJØP/SELG
PROSAFE PRS KJØP/SELG
MAERSK DRILLING DRLCO KJØP/SELG
NOBLE CORP NE KJØP/SELG
NORTHERN DRILLING NODL KJØP/SELG
SEADRILL SDRL KJØP/SELG
TRANSOCEAN RIG KJØP/SELG
VALARIS VAL KJØP/SELG
TGS TGS KJØP/SELG
PGS PGS KJØP/SELG
 

 

Lytt til vår oljeserviceepisode fra tidligere i år, der oljeserviceanalytiker Bård Rosef så på utsiktene på de ulike undersegmentene innen oljeservi

Sjekk også ut våre andre podcastepisoder fra energikonferansen:

Disclaimer:

Pareto Securities' podcaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.