Gå til innholdet

Questerre Energy med Michael Binnion

Sjefen i Questerre Energy forteller her om selskapets planer for utvikling av de store gass-ressursene i Quebec

Questerre Energy Corporation er aktive i olje- og gassutvinning i Canada, USA og Jordan. I det siste har oppmerksomheten særlig rettet seg mot selskapets eksponering mot de potensielt svært store gass-ressursene i staten Quebec i Canada.

Michael Binnion, President & CEO i Questerre besøkte fredag Oslo, og vi benyttet anledningen til å få en oppdatering på situasjonen i Quebec i dette intervjuet.

For en bredere innføring i Questerre Energy, se selskapets egne nettsider. Pareto har fulgt selskapet lenge, og har for øyeblikket en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på NOK 9,-. Du finner alle analyser på selskapet på våre nettsider her

QEC er børsnotert både i Norge og Canada. Den norske aksjen kan handles via våre vanlige nettsider, mens det canadiske markedet nåes gjennom Web Trader, Pareto Trader for mobil, eller topproduktet Active Trader.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

QEC

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.