Gå til innholdet

Quantafuel / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Quantafuel forteller om teknologien bak selskapet, gjenvinningsanlegget i Danmark og nye fabrikkplaner.

Plastgjenvinningsselskapet Quantafuel og CEO Kjetil Bøhn presenterte på vår 23. årlige Power & Renewable Energy Conference.

Til Pareto TV snakker Bøhn blant annet om suksessen selskapet har høstet.

- For sju år siden, når det var null fokus på plast, tok vi en beslutning om å satse på plast. Nå kunne jeg selvsagt fremstilt det som at vi er brilliante og forutseende, men vi må innrømme at vi har hatt litt flaks. Vi så ikke det store fokuset på plast komme vi heller, men vi startet tidlig og har derfor på mange måter også vært først ute, sier han i intervjuet.

Se hele intervjuet øverst i saken, eller via vår Youtube-kanal eller Vimeo-konto.

Opptak av Quantafuels presentasjon på Power & Renewable Energy Conference og konferansen som helhet ligger tilgjengelig på våre nettsider frem til 20. februar for våre kunder.

I forkant av konferansen snakket våre fornybaranalytikere Bård Rosef og Gard Aarvik om sektoren og enkeltselskaper som Nel, HydrogenPro og Cloudberry i Paretopodden. Podcasten kan du lytte til på SoundcloudSpotify og Apple Podcasts.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.