Gå til innholdet

Paretopodden: Sterkt år i vente for norske industriaksjer

Pareto-analytikerne Kenneth Sivertsen og Carl Jørgen Flaen om norske industriaksjer som Elkem, Norsk Hydro, Borregaard, Norske Skog, Yara og Tomra.

- Det er absolutt morsommere å være industrianalytiker nå som sektoren går bra. Sektoren som helhet avsluttet 2020 på en optimistisk fot. Man så mulighetene for vaksine og normalisering av samfunnet, som bygde opp en forventning om inntjeningsvekst i 2021, sier industrianalytiker Kenneth Sivertsen i podcasten. 


Resultatsesongen på Oslo Børs er godt i gang, der flere selskaper så langt har overgått forventingene.


- Vi tror det blir en innholdsrik resultatsesong. Mange av selskapene kommer til å levere gode tall og rekordhøye resultater. Det er en sterk kontrast fra der vi sto i mars i fjor. I etterkant ser vi at vi nedjusterte forventningene for mye, sier Sivertsen.


I podcasten er analytikerne blant annet innom Elkem, Borregaard, Norske Skog, Norsk Hydro og Tomra.

Podcasten kan du lytte til på Soundcloud, Spotify og Apple Podcasts.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.