Gå til innholdet

Paretopodden: Rekordpriser i strømmarkedet, elektrifisering og langsiktige kraftutfordringer

I årets siste episode av Paretopodden oppsummerer våre krafteksperter situasjonen i det norske strømmarkedet. De ser på hva som ligger bak, den langsiktige utviklingen og hvilke trender som vil spille inn på strømprisene, i tillegg til interessante aksjer innen norsk kraft.

Tirsdag 21. desember topper strømprisen seg på rekordhøye 8,22 kroner etter nettleie og avgifter. Ansvarlig for fornybar energi og kraft i vår Investment Banking-avdeling Lars Ove Skropen og aksjeanalytiker Bård Rosef gjestet Paretopodden for å forklare hva som egentlig foregår i kraftmarkedet.  

I podcastepisoden snakket de mer om hvordan det langsiktige bildet for kraftbransjen ser ut, karbonprisen, etterspørselsbildet fremover, hvordan øke energisikkerheten og batteriers rolle. 

Lytt til Paretopodden på Spotify, Apple Podcasts eller Acast.

Les mer om vår Power & Renewable Energy Conference, som går av stabelen 3. februar 2022 og meld deg på her (for kunder).

Alle våre analyser innen energi og fornybar kraft er tilgjengelig i handelsplattformen vår for analysekunder. Lær mer om analysetilbudet vårt her.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.