Gå til innholdet

Paretopodden om markedet for rigg og oljeservice: "På lang sikt ser det bekmørkt ut"

Rigganalytiker Christopher Mo Dege om tilstanden for oljeservice og rigg. «Bransjen har en best-før-dato», sier han i Paretopoddens 60. episode. På kortere sikt er det spennende muligheter i sektorene.

Status innen oljeservice og spesielt boreriggbransjen er hovedtemaet i nyeste episode av Paretopodden.

- Selv om de lange linjene ser mørke ut, må man se prisingen sett opp mot det man kan tjene på mellomlang sikt og prisingen generelt i aksjemarkedet. Det er en del vidløftig prising særlig i fornybar- og teknologisektoren på Oslo Børs. Deler av aksjemarkedet er høyt priset nå, mens oljeservice, som ikke får like mye oppmerksomhet i markedet, kan sies å være lavt priset. Den relative forskjellen gjør at oljeservice kan være interessant, sier vår rigganalytiker Christopher Mo Dege i podcasten.

Podcasten går innom enkeltaksjer som Odfjell Drilling, Northern Ocean, Subsea 7 og Transocean.

Paretopodden kan lyttes til gjennom blant annet AcastSpotify og Soundcloud.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.