Gå til innholdet

Paretopodden: Karl Oscar Strøm om praktisk aksjetrading, markedsmuligheter og analysearbeid

Karl Oscar Strøm gjør gjestecomeback i Paretopodden og forteller om sitt ferske hedgefond Paleo Fund, sommerplaner og attraktive tradingmuligheter fremover.

I Paretopoddens 68. episode kommer en kjent stemme tilbake, når Karl Oscar Strøm gjester podcasten etter noen måneder som uavhengig investor. Nå har fondet begynt å tikke oppover, og i episoden forteller Karl Oscar mer om hvilke strategier han bruker, hvor han ser mest muligheter og hvordan man kan kombinere teknisk og fundamental aksjeanalyse. 

Teknisk analyse er en sentral bestanddel i fondet. I podcasten snakker vi mer om hva man skal se etter, og i mai var Christian Sveen Harto i Investtech på besøk i Paretopodden. Der forklarte han nærmere hva teknisk analyse er, hva det består av og hvordan man som investor kan benytte seg av teknisk analyse.

En av aksjene Karl Oscar har hatt et øye på den siste tiden er Elkem, som i Paretopodden nylig fortalte om hvordan Elkem og Europa skal komme foran i det internasjonale batterikappløpet. 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.