Gå til innholdet

Paretopodden: Hvordan investere i helse- og biotekaksjer

Nordens helsesektor har hatt en eventyrlig reise på børsene de siste årene. I Paretopodden gir Pareto-analytiker Dan Akschuti en gjennomgang av sektoren, hva man bør følge med på fremover og hvordan man som nybegynner kan forstå seg på komplekse helseselskaper.

I Norden er det en lang rekke spennende børsnoterte helseselskaper. Men med komplisert teknologi og utviklingsløp, kan det være vanskelig å analysere selskapene. 

Analytiker Dan Akschuti gir i Paretopodden sine beste tips for hvordan nybegynnere kan evaluere selskaper, børsmeldinger og trender i den nordiske helsesektoren. Vi gir et overblikk over sektoren, hvordan medisiner typisk utvikles, og hvilke teknologier som kan bli toneangivende i tiden fremover.

Lytt til Paretopodden via Spotify, Apple Podcasts eller Acast.

Paretos Health Care-konferanse avholdes 1. og 2. september. På årets konferanse skal 63 selskaper fra hele Norden og spennende undersegmenter av helsesektoren presentere på konferansen.

Konferansen avholdes digitalt fra Stockholm. Alle våre kunder er velkomne til å delta. Påmelding er gratis, og opptak av alle presentasjoner blir gjort tilgjengelig i 30 dager etter konferansen. Meld deg på her.

Om lag 20 selskaper innen helse og bioteknologi er notert på Oslo Børs:

Selskap Ticker  
ARCTICZYMES AZT KJØP/SELG
BERGENBIO BGBIO KJØP/SELG
CARASENT CARA KJØP/SELG
CSAM HEALTH GROUP CSAM KJØP/SELG
EXACT THERAPEUTICS EXTX KJØP/SELG
GENTIAN DIAGNOSTIC GENT KJØP/SELG
LIFECARE LIFE KJØP/SELG
LYTIX BIOPHARMA LYTIX KJØP/SELG
MEDISTIM MEDI KJØP/SELG
NAVAMEDIC NAVA KJØP/SELG
NORDHEALTH NORDH KJØP/SELG
NORDIC NANOVECTOR NANOV KJØP/SELG
OBSERVE MEDICAL OBSRV KJØP/SELG
PATIENTSKY GROUP PSKY KJØP/SELG
PCI BIOTECH PCIB KJØP/SELG
PHOTOCURE PHO KJØP/SELG
SOFTOX SOLUTIONS SOFTX KJØP/SELG
TARGOVAX TRVX KJØP/SELG
ULTIMOVACS ULTI KJØP/SELG
VACCIBODY VACC KJØP/SELG
VISTIN PHARMA VISTN KJØP/SELG

 

Blant de norske selskapene som skal presentere på konferansen er ArcticZymesNavamedicGentian DiagnosticsArctic BioscienceCarasentMedistim og PCI Biotech. Både store helseselskaper som GetingeElekta og Sobi, så vel som mindre vekstselskaper som Bio ArcticXbrane og Intervacc skal delta.

Se hvilke selskaper som skal presentere og meld deg på.

Et av selskapene som skal presentere på konfernsen er norske Medistim. CEO Kari Krogstad snakket i forkant av konferansen med Pareto TV om forretningsmodellen, markedet for hjerte- og blodkarskirurgi og hvordan selskapet planlegger å vokse videre internasjonalt.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.