Gå til innholdet

Paretopodden ep.9 Rigg

Vi ser nye riggselskaper bli etablert og velkjente aktører posisjonerer seg. Har det snudd i rigg?

Har vi sett bunnen i rigg?

De første nye riggelskaper på veldig lang tid har nå blitt etablert, og bak disse står velkjente aktører med lang fartstid i bransjen. Hva slags markedsmulighet er det de ser? Vi inviterer rigg-analytiker Bård Rosef fra Paretos Oljeservice-team i studio til en prat om tilstanden i rigg-markedet, og hvor investorer bør legge sin innsats.

Du finner mer detaljer i analysene for hvert enkelt selskap på våre nettsider. Pareto har bred dekning av hele oljeservice-sektoren, og alle kunder med aktiv konto hos oss har full tilgang til våre analyser. 

Podcasten kan også høres i iTunes eller Soundcloud, og der finner du både arkiv over tidligere episoder og kan abonnere på fremtidige podcaster. Skriv gjerne en rating av vår podcast i iTunes, og del til andre interesserte.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Toppbildet er lånt fra Statoil, og avbilder West Hercules plattformen. Fotograf Ole Jørgen Bratland. Takk for lånet.

Relaterte artikler:

Paretopodden ep.8 Sparebanker

16.03.2017 av Karl O. Strøm intervjuer Sindre Sunde

E&P Survey 2016 - Lys i tunellen

25.08.2016 av Karl O. Strøm basert på analyse av Rosef, Gjønnes, Andreassen og Johannessen

Seismikk - Tidlige tegn på oppsving

21.12.2016 av Karl Oscar Strøm intervjuer Synnøve Gjønnes

3 siste fra Pareto:

SDRL

FOE

ODL

songa

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.