Gå til innholdet

Paretopodden ep.6 Shipping

Vi ser spennende muligheter i Shipping. Her hører du hvorfor, og hvilke aksjer som er våre favoritter.

Analyser 

Pareto har fyldig analysedekning på Shipping. I denne episode nevnes spesielt:

Tørrlast: GOGL, SALT og SBLK
Tank: FRO og TIL
Gassfrakt: AVANCE, BWLPG og HLNG

Scorpio Bulkers (SALT) og Star Bulk Carriers (SBLK) er børsnotert i USA og våre kunder kan handle de via Web TraderPareto Trader for Mobil og Infront Active Trader

Daglige/ukentlige oppdateringer på shippingmarkedet og shipping-aksjer finner du på analysesidene etter innlogging. Der kan du også styre dine e-post innstillinger for mottak av analyser direkte i innboksen. 

Podcasten kan også høres i iTunes, og der finner du både arkiv over tidligere episoder og kan abonnere på fremtidige podcaster. Skriv gjerne en rating av vår podcast i iTunes, og del til andre interesserte.

Toppbildet er av Star Bulk båten Leviathan fra deres mediasenter. Takk til Star Bulk for lånet.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Relaterte artikler:

Paretopodden ep.5 Oljeselskaper

17.01.2017 av Karl Oscar Strøm intervjuer Tom Eirik Kristiansen

Paretopodden ep.4 Telecom

14.12.2016 av Karl Oscar Strøm intervjuer Jon D. Gjertsen

Paretopodden ep. 3 - Aquakultur

25.11.2016 av Karl Oscar Strøm intervjuer Henning Lund

3 siste fra Pareto:

gogl

fro

til

avance

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.