Gå til innholdet

Paretopodden ep.5 Oljeselskaper

Vi ser på mindre oljeselskaper, og går i dybden på Aker BP, Questerre Energy og Faro Petroleum. Gjest i studio er oljeanalytiker Tom Erik Kristiansen, og programleder er Karl Oscar Strøm.

Pareto har fyldig analysedekning på oljesektoren. I denne episode nevnes spesielt
Aker BP (AKERBP)
Questerre Energy Corporation (QEC)
Faroe Petroleum (FPM)

Aker BP og Questerre (i Norge) kan handles via våre tradisjonelle nettsider. Questerre i Canada, og Faroe Petroleum i London er tilgjengelig via Web Trader, Pareto Trader for Mobil og Infront Active Trader

Daglige/ukentlige oppdateringer på oljemarkedet og oljeaksjer finner du på analysesidene etter innlogging. Der kan du også styre dine e-post innstillinger for mottak av analyser direkte i innboksen. OBS! Den helt nye Pareto Oil Weekly ligger ikke søkbar ennå. Kontakt din megler for å bli satt på distribusjonslisten for denne.

Podcasten kan også høres i iTunes, og der finner du både arkiv over tidligere episoder og kan abonnere på fremtidige podcaster. Skriv gjerne en rating av vår podcast i iTunes, og del til andre interesserte.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Relaterte artikler:

Paretopodden episode 1 - Olje

2016-10-27 av Karl Oscar Strøm intervjuer Trond Omdal

Paretopodden episode 2 - Oil Service

2016-11-14 av Karl Oscar Strøm intervjuer Bård Rosef

akerbp

qec

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev