Gå til innholdet

Paretopodden ep.4 Telecom

Visste du at telecom-markedet i Norge skiller seg vesentlig fra de andre europeiske, men at dette kan endre seg i nær fremtid?

Analytiker Jon D. Gjertsen og hans team følger telekomsektoren og selskapene i den tett, inkludert Telenor, Telia og AINMT som du hører om i denne podcast. Du finner alle disse under analyse på våre innloggede websider, og du kan også motta de fortløpende på mail. Dette styrer du under innstillinger når du har logget inn.

Dersom du foretrekker å høre Paretopodden i Soundcloud, finner du den her
Du finner den også i iTunes ved å søke opp "Paretopodden".

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkosttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

 

Toppbildet er av Telenors hovedkvarter på Fornebu, hentet fra Telenors Mediesenter/Creative commons Bildet er noe beskåret. Takk for lånet.

 

Relaterte artikler:

Paretopodden ep. 3 - Aquakultur

25.11.2016 av Karl Oscar Strøm intervjuer Henning Lund

Telenor på 7 minutter

09.03.2016 av Karl Oscar Strøm i studio med Jon D. Gjertsen

Paretopodden episode 2 - Oil Service

14.11.2016 av Karl Oscar Strøm intervjuer Bård Rosef

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.