Gå til innholdet

Paretopodden Ep. 18 - Scatec Solar

Vi møter CEO Raymond Carlsen i Scatec Solar, et ledende selskap innen fornybar energi som utvikler, bygger, drifter og eier store solparker over hele verden.

Fornybar energi er en sektor i sterk vekst internasjonalt, og et norsk selskap notert på Oslo Børs er en betydelig aktør innen prosjektering, bygging, drift og eie av solparker. De er aktiv i mange markeder, men særlig i utviklings-økonomier. Vi har møtt sjefen i Scatec Solar, Raymond Carlsen til en prat om selskapet og fremtiden innen sol-industrien.

Pareto har en kjøpsanbefaling på Scatec Solar, med et kursmål på 55 kroner. Se vår siste analyse her:

Scatec Solar - Project progress to lift the share

For mer informasjon om Scatec, se gjerne selskapets nettside her

PS: Har du sett vår nye prisliste med kurtasjemodeller tilpasset både investorer og tradere?

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart ved publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Relaterte artikler:

Paretopodden Julespesial

21.12.2017 av Karl O. Strøm intervjuer Paretos analytikere

Scatec Solar - Verdivurdering og triggere

23.05.2016 av Karl O. Strøm og Fredrik Steinslien

sso

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.