Gå til innholdet

Paretopodden ep. 14 - Shipping

Temaer i denne episode er industriell shipping, og det økende behov for gassfrakt i verden. Avslutningsvis ser vi på de mer spot-baserte segmentene tørrbulk og tank.

Gjest i studio er shippinganalytiker og analysesjef i Pareto, Eirik Haavaldsen. 

Pareto har analysedekning på en rekke selskaper innen de fleste segmenter av shipping. Du vil finne disse analyser etter innlogging på vår kundeweb. Analyseavdelingen produserer også en daglig mail, Shipping Daily, med de siste døgns nyheter på sektoren og selskapene. Du kan styre hvilke analyser du vil ha på e-post under "Innstillinger" i topp-menyen etter innlogging.

Se forøvrig vårt tidligere publiserte innlegg om WWL - Lyse utsikter for High & Heavy.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart bed publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

 

Relaterte artikler:

3 siste fra Pareto:

wwl

fro

gogl

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.