Gå til innholdet

Paretopodden ep. 13 Mindre Oljeselskaper

Vi ser på mange spennende mindre oljeselskaper i denne podcast, som favner hele spekteret fra AkerBP og Lundin til Questerre, DNO og African Petroleum.

Mer detaljerte kommentarer, estimater og anbefaligner fins i de til enhver tid siste analyser på nevnte selskaper. Her er linker til noen relevante analyser på vår web:

 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Relaterte artikler:

Økt aktivitet på norsk sokkel

2017-09-19 av Karl O. Strøm basert på slides fra Tom Erik Kristiansen

Hovedpunkter fra Paretokonferansen

2017-09-18 av Karl O. Strøm basert på analyser fra Paretos analyseavdeling

dno

akerbp

lupe

qec

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev