Gå til innholdet

Paretopodden ep.11 Oljemarkedet

Vi ser her på den nåværende situasjonen i oljemarkedet, våre forventninger fremover, og den langsiktige prisbanen på Olje.

Kunder interessert i jevnlige oljeoppdateringer anbefales å abonnere på rapporten Oil Weekly, samt Energy Daily. Du kan regulere dette under "innstillinger" på din konto hos Pareto.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Relaterte artikler:

Paretopodden ep.10 Fisk

09.05.2017 av Karl O. Strøm intervjuer Henning Lund

Ser Statoil i 200

31.01.2017 av Karl O. Strøm basert på analyse av Trond Omdal

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.