Gå til innholdet

Paretopodden ep.10 Fisk

Industrialisering, markedsutvikling og vekstinitiativer er fokus i denne samtalen med sjømatanalytiker Henning Lund.

Du finner mer detaljer om oppdrettsaksjene i våre sektoranalyser, samt i kommentarer knyttet til hvert enkelt selskap. Pareto har bred dekning av hele sektoren, og alle kunder med aktiv konto hos oss har full tilgang til våre analyser. 

Podcasten kan også høres i iTunes eller Soundcloud, og der finner du både arkiv over tidligere episoder og kan abonnere på fremtidige podcaster. Skriv gjerne en rating av vår podcast i iTunes, og del til andre interesserte.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

 

Relaterte artikler:

Kjøp på alle sjømataksjene

2017-04-24 av Karl O. Strøm intervjuer Carl-Emil K. Johannessen

Paretopodden ep.9 Rigg

2017-03-31 av Karl O. Strøm intervjuer Bård Rosef

Paretopodden ep. 3 - Aquakultur

2016-11-25 av Karl Oscar Strøm intervjuer Henning Lund

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.