Gå til innholdet

Pareto tar opp dekning på Aker Horizons: "En grønn vekstmaskin"

Vår analytiker forteller om vekstmulighetene, risikoen og hydrogeninntoget til Aker-konsernets fornybare storsatsing Aker Horizons.

Aker Horizons ble notert på Euronext Growth 1. februar i år, og har tiltrukket seg stor interesse blant våre kunder. Nylig tok våre analytikere Tom Erik Kristiansen, Synne Wesmann og Bård Rosef opp analysedekning på aksjen.

Med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 60 kroner, ventes det videre oppgang for fornybarselskapet.

- Vi er ennå i starten på reisen for selskapet. De har et mål på 100 milliarder i investeringer de neste fem årene, og nå er mindre enn 10 prosent investert så langt. Aker har en god historikk selv, og på Horizons har Aker så langt en avkastning på investert kapital (ROIC) på mer enn 7,5-gangeren. Med tanke på det som er i vente tror vi det blir en spennende og ikke minst hyggelig reise for investorene, sier Wesmann til Pareto TV.

Denne uken kommer stadig flere hint om Horizons' satsing innen hydrogen, organisert gjennom selskapet Aker Clean Hydrogen.

- Dette er et veldig spennende initiativ. Gitt interessen vi har sett for hydrogenaksjer så kommer vi til å se flere prosjekter fra Aker Clean Hydrogen. Dette første samarbeidet med Statkraft og Yara er absolutt et steg i riktig retning, sier Wesmann.

Den fulle analysen av "Akers grønne vekstmaskin" kan leses på våre kundesider.

I forkant av vår Power & Renewable Energy Conference i januar snakket våre fornybaranalytikere Bård Rosef og Gard Aarvik om tilstanden i fornybarsektoren og enkeltselskaper som Nel, HydrogenPro og Cloudberry i Paretopodden. 

Vi gjør oppmerksom på at Pareto Securities var "joint global coordinators og joint bookrunner" i forbindelse med børsnoteringen, og har vært "manager" i selskapets nylige utstedelse av grønne obligasjoner.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.