Gå til innholdet

Pareto tar opp analysedekning på BEWI

Vårt analyseteam tok nylig opp dekning på BEWI-aksjen. Lær mer om selskapet og våre utsikter for aksjen.

BEWI er en av Europas ledende tilbydere av emballasje- og isolasjonsprodukter, og har siden 2015 vokst mer enn 25 prosent i snitt årlig.

Selskapet har spesialisert seg på Expanded Polystyrene (EPS), gjerne kalt isopor, og er Europas første vertikalt integrerte EPS-produsent, med forretningsområdene Raw (råmaterialer), Insulation (isolasjonsprodukter), Packaging & Components (emballasjeprodukter og deler til bilindustrien) og resirkuleringsvirksomheten Circular. 

Aksjeanalytiker Joachim Huse tok nylig opp dekning på BEWI-aksjen. Se han presentere selskapet, estimater fremover og utsiktene til selskapet.

Les våre fulle BEWI-analyser her. 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.