Gå til innholdet

Pareto starter analysedekning av Kraft Bank

Vårt analyseteam har tatt opp dekning på Kraft Bank-aksjen med en holdanbefaling. Analytiker Ola Øvrebø forteller mer om selskapet og analysen.

Kraft Bank ASA ble notert på OTC-listen i 2018 og tok steget opp på Euronext Growth i desember i fjor.

Torsdag tok Paretos bankanalytikere Vegard Toverud og Ola Øvrebø opp dekning i aksjen.

Til Pareto TV går Øvrebø nærmere inn på selskapet, markedet, politiske faktorer og om holdanbefalingen og kursmålet på 12 kroner aksjen.

Den fulle analysen kan leses i vår kundeweb. 

I forkant av børsnoteringen i desember snakket Kraft Banks CEO Svein Ivar Frøland med Pareto TV, der han ga en nærmere innføring i selskapet. 

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.