Gå til innholdet

Pareto Podcast: Svensk fornybarfond holder et ekstra øye med norske aksjer

Norron-forvalter Johan Svantesson forteller om EU-taksonomien, norske aksjer og tre fornybarselskaper i Paretopoddens svenske “søsterpodcast” Pareto Podcast.

Forvaltningsselskapet Norrons nyeste fond, Norron Sustainable Equity, ble lansert 1. oktober i fjor og har nytt godt av ESG-oppturen på børsene så langt.

Sammen med norske Joachim Sverre forvalter Svantesson om lag 130 millioner svenske kroner i fondet.

- Vi har sett at i Norge skjer det veldig mye nå. Det er spin-offs fra selskaper som har interessante virksomheter og børsnoteringer innenfor fornybarsektoren. Det har vært veldig interessant å sammen med Joachim finne spennende ideer, sier Svantesson i podcasten med Matilda Karlsson.

I Norge har Norron Sustainable Equity blant annet investert i Hexagon Purus og Pexip.

Nylig snakket Matilda med Odin-forvalter Jonathan Schönbeck, som står bak Odin Sverigefond og Odin Small Cap.

Her i norske Paretopodden gjestet analytikerduoen Kenneth Sivertsen og Carl Jørgen Flaen i forrige uke, der norske industriaksjer var i fokus. Analytikerne gikk blant annet gjennom industriaksjer som Elkem, Norsk Hydro, Borregaard, Norske Skog, Yara og Tomra.

Attraktivt nykundetilbud - Pareto Securities

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com

 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.