Gå til innholdet

Oljeservice: Analyseoppdatering og vår favorittaksje i sektoren

Oljeselskapene har rekordinntjening, men hvordan slår det ut for oljeservicenæringen? Energianalytiker Bård Rosef ser nærmere på oljeservicesektoren og oljeinvesteringer, norske skattefordeler, overgangen til havvind og vår sektorfavoritt Subsea 7.

Investeringsbudsjettene til de store oljeselskapene er ikke oppjustert på lengre sikt, til tross for sterke kontantstrømmer på dagens oljeprisnivåer.

Med stigende riggtellinger og økende fornybarbudsjetter er utsiktene til oljeserviceselskapene på vei opp. Hør vår energianalytiker Bård Rosef om investeringsbudsjettene, hvordan havvind blir viktigere for serviceselskapene og mer om hvorfor Subsea 7 er vår favoritt i oljeservicesektoren.

Som Pareto-kunde kan du følge våre daglige energikommentarer og -analyser her.

Les mer om Subsea 7-aksjen.

Rosef holdt også et innlegg på Energikonferansen om markedet for havvind og posisjoneringen til de ulike aktørene i sektoren:

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.