Gå til innholdet

Olje etter Doha - Videre oppgang?

Fører uenigheten i Doha til noen endring i vårt langsiktige oljesyn? Trond Omdal belyser saken.

Oljeprisen falt 5% i morges som følge av manglende enighet om produksjonskutt på helgens møte mellom en rekke oljeprodusenter i Quatars hovedsatad Doha. Det er tydelig at signalene fra møtet skuffet markedet noe, men endrer dette egentlig noe av den underliggende situasjonen i markedet?

Pareto beregner i likhet med flere ledende energibyråer at oljemarkedet beveger seg mot en balanse allerede i andre halvår 2016.

Oljeanalytiker Trond Omdal snakker her om den manglende enigheten i Doha, og om Paretos syn på den ventede videre utviklingen i oljemarkedet.

3 siste fra Pareto:

STL

DETNOR

DNO

LUPE

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.