Gå til innholdet

NEXT Biometrics med Tore Etholm-Idsøe

Sjefen i NEXT forteller om selskapet, og deres teknologi for identifisering via fingeravtrykk.

NEXT Biometrics er et spennende selskap med en virksomhet sentrert rundt teknologi for identifisering via fingeravtrykk. Selskapet benytter  en annen metode enn de fleste av konkurrentene, som i følge NEXt gir klare fordeler i enkelte markedssegmenter. 

I intervjuet kan du se sjefen i NEXT utdype dette poenget, og fortelle mer om hvordan de posisjonerer selskapet for vekst i disse segmentene. 

Kommentar fra Pareto

Espen Klette, analytiker: Fokuset i presentasjonen på vårt morgenmøte i dag var på NEXT's proprietære teknologi for identifisering via termiske sensorer, og hvordan selskapet posisjonerer seg hovedsakelig for det voksende markedet for smartcards, så vel som andre teknologiprodukter knyttet til "the internet of things" der det er naturlig å benytte sensorer for fingeravtrykk. Ledelsen understreket at de pågående initiativene for kostnadsreduksjoner i neste generasjons produkter vil gjøre selskapet i stand til å gi en god "value proposition" for sine sluttkunder. 

Vi har en kjøpsanbefaling på NEXT og et kursmål på NOK 200.

De siste analyser på NEXT finner du på våre selskapssider, og for mer informasjon og presentasjoner av NEXT Biometrics Group se deres nettsider her

3 siste fra Pareto:

next

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.