Gå til innholdet

Mot ny opptur i laks?

De siste uker har gitt en nedtur i lakseaksjene samtidig som flere av selskapene har rapportert kvartalstall. Vårt lakseteam oppsummerer her hvordan de ser på situasjonen nå.

De siste to uker har vi sett et betydelig fall i lakseaksjene på Oslo Børs, der de fleste nå er ned 10-17% fra nivået de ble handlet på før nedgangen startet. Vi fikk lakseanalytiker Carl-Emil Johannessen i studio for å gi sitt syn på sektoren nå, samt snakke om hva Pareto forventer av utvikling resten av året.

Flere av lakseselskapene la frem tall for andre kvartal forrige uke. For grundig gjennomgang av tallene og situasjonen i det enkelte selskap, se siste analyse på:

Marine Harvest
Lerøy Seafood Group
Grieg Seafood

 

Kilde for toppbilde: Bakkafrost

3 siste fra Pareto:

MHG

LSG

GSF

BAKKA

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.