Gå til innholdet

Mintra Holding: «Vi står foran fire megatrender»

Det norske IT-selskapet Mintra presenterer på vår første TechITService-konferanse. CCO Kevin Short forteller i forkant av konferansen om den interne synergien i bedriften, megatrender for videre vekst, og hvordan corona har påvirket e-læring.

Euronext Growth-noterte Mintra er tilbyr programvare for e-læring, Human Capital Management software og konsulenttjenester. Med kontorer i Oslo, Stavanger, Aberdeen, De forente arabiske emirater, India og Singapore, leverer de tjenester til over 3600 selskaper.

Selskapet har identifisert fire megatrender som vil hjelpe dem å vokse i fremtiden. Til Pareto TV utdyper selskapets Chief Commercial Officer Kevin Short om trendene og hvordan selskapet vil bruke trendene for å legge til rette for vekst.

Det siste året har selskapet, som så mange andre, blitt berørt av coronapandemien både på godt og vondt.

- Vi har sett et grunnleggende skifte i forhold til at folk beveger seg mer mot e-læring ettersom de blir komfortable med formatet. Den gamle måten for klasseromsutdanning erstattes med den eneste måten, hvis du vil, for å få den nødvendige utdannelsen og det er gjennom en digital plattform, sier Short i intervjuet.

Registrer deg på teknologikonferansen vår


Vår TechITService-konferanse fokuserer på teknologisektoren i Norden, så vel som Tyskland, Østerrike og Sveits. Konferansen vil bli arrangert digitalt og er åpen for alle å delta.

- 2020 var et spektakulært år for utviklingen til SaaS-selskaper og Euronext Growth. Mens vi nå har gått inn i 2021, er det spennende å se at interessen for disse selskapene fremdeles er stor og noteringstakten har fortsatt, sier Pareto-analytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

Over 40 selskaper vil presentere på konferansen. Se mer informasjon og registrer deg på konferansens nettsider.

 

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

HydrogenPro / Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.