Gå til innholdet

Markedsinnsikt 18.03.2020

Markedsuroen fortsetter, og flere ledende indekser er nå ned mellom 25% og 40% fra toppen. Vi ser på USA, Europa, Norden, Oljepris, Valutakurs og Oslo Børs m.m i denne video.

Er du fondsinvestor og lurer på hvilke spørsmål du bør stille deg i dagens situasjon? Se innlegget Fondsinvesteringer i et urolig marked for en mulig guidline. Er du trader og ser etter raskere og/eller mer offensive markedsmuligheter? Da er innlegget Betraktninger i et turbulent marked noe for deg (PS: Det er i notatet på kundeweb som det linkes til i artikkelen der mer konkrete instrumenter løftes frem). 

I dagens marked sees det også at sunne og gode måter å investere og trade på, ikke minst god risikokontroll kommer til sin rett. Vi har lenge holdt foredrag og skrevet om disse temaer, og du finner mye stoff her:

Programmet som blir brukt for å hente frem chartene i videoen er Infront Active Trader. Et godt verktøy for deg som driver med trading eller avansert aksjehandel

Attraktivt nykundetilbud

Vi har et svært godt nykundetilbud for de som ønsker å teste våre tjenester. Opprett en aktiv konto, og du kan handle til minimumskurtasje NOK 19,00 (0,03%) på Oslo Børs første 3 måneder. I tillegg får du en kostnadsfri test av den populære handelsapplikasjonen Web Trader (for PC og mobil), og tilgang til våre analyser i samme periode. Vi hjelper deg gjerne med å flytte porteføljen fra en annen bank/megler, og kan også motta allerede belånte porteføljer til svært gode lånebetingelser. Les mer og registrer deg via banneren under:

19 ut 19 - Spesialtilbud fra Pareto

Denne artikkelen/videoen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Toppbilde fra Gerd Altman, Pixabay

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedsinnsikt 14.11.2019

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.